Terug de grens over naar Spanje , Galicië , Baskenland …. Suggesties ?

Morgen vertrekken we maar weer eens richting Spanje , de westkust , dus Galicië en Baskenland en zo richting Frankrijk . We willen niet echt grote steden doen omdat dat niet echt gemakkelijk is met de camper door de grote steden maar we zouden toch graag langs de kust blijven dus als er iemand suggesties heeft voor plaatsen die we echt wel moeten zien ,zijn die altijd welkom . A coruña , Gijon, Bilbao, San Sebastian en Pamplona daar zijn we zelf al wel opgekomen en misschien dat we sommige van deze ook wel effe gaan bezoeken maar het zijn grote steden dus moeilijk wild te kamperen daar of een camping te vinden dus liever kleine stadjes of stukken natuur dus laat maar horen moest jullie iets te binnen schieten ….

Ps. Hier nog enkele foto’s van het dorpje waar we nu zijn

Standaard

2 gedachtes over “Terug de grens over naar Spanje , Galicië , Baskenland …. Suggesties ?

  1. Leen Denoyel zegt:

    Hallo, mooie foto’s. Ik ben daar vorig jaar 5/5 gepasseerd op mijn 1ste dag Camino de Santiago de Compostela en de vissers waren hun netten aan het herstellen. Daar stond de tijd stil! Uniek. Eens in Spanje kom je langs de Costa da morte en dan Costa Verde héél mooie kustlijn en zo Costa del Norte verder tot La coruña . Zo naar de Franse grens in het Baskenland. Het is nog een immens grote en lange trip als jullie volledig de kust willen blijven volgen!

    Like

  2. Raymond zegt:

    Heb Benoit foto’s doorgestuurd van 2 plaatsen die je ooit bezocht moet hebben. In Gernika de vredesboom ( Spaanse geschiedenis) en Zumaia, een natuurfenomeen aan de kust.

    Like

Plaats een reactie